Team Norway: Sesongen er i gang!

Sesongen er i gang for flere av utøverne på Team Norway – National Team!

Selv om årets landslag ikke er tatt ut enda, så begynner vi med en oppdatering på førerne fra «elitelandslaget» og «satsingslandslaget» fra 2019, hvor flere allerede er i gang med sesongen.

Dennis Olsen har allerde vært på Daytona i USA på test foran årets 24-timersløp på Daytona. Det løpet er årets første i IMSA-mesterskapet, og Dennis skal kjøre hele IMSA i klassen GTD (GT3) i årets sesong.

Andreas Bakkerud er allerede i gang med løpssesongen, og kjørte i helgen to løp i isserien Trophee Andros i Isola 2000 med sin elektriske Audi. Der ble det en niendeplass og en ellevteplass til Bakkerud.

Mads Østberg har vært i Frankrike med sin kartleser Torstein Eriksen, og testet foran Rally Monte Carlo. Der bekreftet de at det blir full sesong i WRC2 for Citroën i årets sesong.

Ellers har Martinius Stenshorne Racing begynt oppladningen til sesongen på sørligere breddegrader og Fredric Aasbø har vært på bilmesse i Tokyo.

Tidligere i uken deltok Andreas Mikkelsen, Andreas Bakkerud, Fredric Aasbø, Mads Østberg, Dennis Hauger, Ole Christian Veiby, Marius Nakken, Emil Heyerdahl, Marcus Påverud og Sivert Svardal på en treningssamling med Team Norway på Olympiatoppen i Oslo. Den kan du lese mer om på bilsport.no!