Team Norway: Sesongene er i gang

Selv om koronapandemien fortsatt herjer, er sesongene i gang for utøverne på Team Norway, Norges raskeste landslag.

I romjulen ble det tradisjonrike Romjulsrally kjørt utenfor Elverum, og der gikk Ole Christian Veiby helt til topps sammen med kartleser Jonas Andersson. Veiby, som representerer EVEN Management, skal også i 2021 kjøre WRC2 for Hyundai, hvor han får norsk-svenske Oliver Solberg som teamkamerat. En annen som skal kjøre full sesong i WRC2, i tillegg til Rally-EM, er Andreas Mikkelsen. Mikelsen skal kjøre for Skoda, og får tilbake Ola Fløene som kartleser. Også håper vi å se regjerende mester Mads Østberg og Eyvind Brynildsen i WRC2 også.

En sesong som startet tidlig er Porsche Esports Supercup, som hadde løp på en virtuell utgave av Interlagos i helgen. Tommy Østgaard, som også representerer EVEN Management, imponerte med en tredjeplass i sprintløpet, og kjørte inn til en 10. plass i featureløpet. Også Sindre Setsaas deltok, og han kjørte inn til 20. og 15. plass.

Ellers er alle utøverne på Team Norway godt i gang med å forberede sesongene sine i treningsrom, på sponsormøter eller i garasjer. Når det gjelder elitelandslaget er racingførerne klare for årets sesong med Dennis Hauger i Formel 3 for Prema, Dennis Olsen som fortsetter som lønnet Porsche-fører, Christian Krognes som fortsetter for Walkenhorst Motorsport med en BMW i GT3, Mads Siljehaug som fortsetter med sin profftilværelse hos Reiter og KTM, og Ayla Ågren som skal kjøre W Series. Ellers er Fredric Aasbø klar for Formula Drift og vi håper Andreas Bakkerud får seg et konkurransekraftig sete i Rallycross-VM.

Om noen dager skal flere av utøverne på satsingslandslaget for 2020, samt et par andre, på en kjøresamling på is med John Haugland, og litt senere skal vi også ta ut landslagene for 2021.