Team Norway: Simracerne kjører på

En rolig helg for mange Team Norway-utøvere, men simracerne hviler aldri. Noen kjører flere digitale løp hver eneste uke, og denne helgen var det nok en gang klart for løp i Porsche Esports Supercup.

Tommy Østgaard representerer landslaget i det som går for å være VM i simracing, og det mest prestisjefylte mesterskapet av dem alle, og han er også en av to nordmenn som deltar. Tommy har dessverre vært uheldig i starten av årets sesong, og for tredje gang på rad ble han kjørt av banen. Derfor ligger han bare på en 14. plass i sammendraget. Beste nordmann i mesterskapet er derfor Sindre Setsaas, som ligger på en tiendeplass totalt.

Flere Team Norway-utøvere var også med i det virtuelle Scandinavian GT Series, som arrangerte et løp på Spa for Mercedes GT3-biler. Der var det flere fra juniorlandslaget som hevdet seg i toppen, men i denne type konkurranse gjelder det også å spare drivstoff, og noen fikk problemer med at de gikk tomme for bensin like før mål. Men det er mye læring i det også!

Ellers jobber alle utøvere godt med trening om dagen. Jan Åge Asgrimsplass arrangerte årets første online tirsdagstrening fra et hotellrom i Italia, med Martinius Stenshorne og Marcus Sæter med i bakgrunnen. Flere av landslagsutøverne var også med på treningen, og noen har hatt egne online-økter med Jan Åge i ettertid. Årets første styringsgruppemøte i NBF Talentutvikling er også avholdt, og der ble det blant annet bestemt å utsette årets landslagsuttak med noen uker, da mange førere ikke har alt klart for årets sesong ennå, grunnet pandemien.