Team Norway: Simracing Grand Prix

En litt roligere helg for utøverne på Team Norway, men flere har vært i aksjon i årets første løp i Simracing Grand Prix, hvor det ble kjørt på Spa-banen.

Både Andreas Mikkelsen og Ole Christian Veiby fra elitelandslaget, og Emil Heyerdahl fra satsingslandslaget var med, og blant dem var det Emil Heyerdahl som gjorde det best med en femteplass. Carl Fredrik Hersoug vant løpet.

Flere utøveren fra juniorlandslaget imponerte stort. Benjamin Fuglesang ble nummer tre, Oskar Biksrud ble nummer sju, Karl Peder Nordstrand nummer ti og Dennis Bjerke nummer elleve.

I Bahrain har Dennis Hauger gjennomført sine to første tester i FIA F3, og det ble en 13. og 16. tid på Dennis den første dagen. Testingen fortsetter mandag og tirsdag. Ellers har Martinius Stenshorne vært på La Conca sør i Italia for å teste foran helgens løp. En annen som kjører mye om dagen er Ole Henry Steinsholt som kjører både bilcross og gokart for å være best mulig forberedt til rallycross-sesongen, og snart braker det løs med mange løp for utøverne på Norges raskeste landslag.