Team Norway: Sølvmedalje til Bakkerud

Andreas Bakkerud kjørte i helgens årets tre siste løp i Nitro Rallycross på Glen Helen Raceway utenfor Los Angeles i USA.

Bakkerud kjempet mot svenske Robin Larsson om å vinne gullet med de elektriske bilene, men til tross for tre pallplasser ble det andreplass sammenlagt for elitelandslagsføreren. Uansett et strålende resultat i et svært sterkt mesterskap.

Dennis Hauger kjørte også strålende i helgen, da han kjørte inn til en åttende- og en femteplass i de to Formel 2-løpene i Jeddah i Saudi Arabia. En vanskelig kvalifisering ga et tøft utgangspunkt, men i løpene kjørte elitelandslagsføreren meget bra, tok vare på dekkene og plukket plassering etter plassering.

Dennis Olsen kjørte årets første NLS-løp på Nürburgring Nordschleife i Tyskland i helgen, og det ble til slutt en 13. plass på elitelandslagsføreren og hans tyske teamkamerat Tobias Müller.

Philip Svendsen kjørte runde 1 i IAME series Benelux på Mariembourg i Belgia i helgen, men fikk trøbbel med karten og snurret til slutt i b-finalen, men juniorlandslagsføreren viste mye sterk kjøring gjennom helgen.

LES MER OM NBF TALENTUTVIKLING HER!