Team Norway: Stenshorne ble årets rookie

Martinius Stenshorne avsluttet en fantastisk sesong i Formula Regional European Championship på tyske Hockenheim med seier.

Elitelandslagsføreren kjørte også inn til en andreplass i lørdagens løp, og dermed ble Martinius årets beste nykommer i mesterskapet som bare kalles FRECA. Martinius er godt i gang med testing i FIA Formel 3, som trolig blir mesterskapet han skal kjøre neste sesong.

En annen elitelandslagsfører som kjørte på Hockenheim i helgen var Dennis Olsen, i årets to siste DTM-løp. På lørdag ble det en strålende andreplass på Olsen, mens det ble en 12. plass søndag. Sammenlagt endte Porsche-føreren på en sjuendeplass i DTM.

På Hockenheim kjørte også Emil Christian Gjerdrum fra juniorlandslaget i ADAC GT4, og det ble en 23. og brutt løp for Gjerdrum og hans teamkamerat Lachlan Robinson.

I Latvia ble det nok en sensasjonell seier til Karl Peder Nordstrand fra satsingslandslaget, da han og kartleser Jørn Listerud vant Rallijsprints Latvija i Riga, 19,5 foran Martin Sesks.

Marius Barry-Berg vant en runde i det valencianske mesterskapet i gokart i helgen, og Elina Lie Rolfsen kjørte inn til en strålende femteplass i Grande Finale i Senior 125 i svenske Kristianstad. Vi gratulerer!