Team Norway: Stenshorne mistet seieren

Martinius Stenshorne kjører denne vinteren utvalgte løp i Formula Regional Middle East som en forberedelse til årets Formel 3-sesong.

Vinterens tre første løp gikk på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi i De Forente Arabiske Emirater denne helgen, og det gikk riktig så bra for Stenshorne. I de to første løpene ble det to tredjeplasser, og i det tredje løpet ble det en overbevisende seier etter en spektakulær forbikjøring. Dommerne ga imidlertid Martinius en straff fordi han var utenfor track limits i forbindelse med forbikjøringen, og dermed mistet også Martinius sammenlagtledelsen i mesterskapet. Han ligger nå på en andreplass, men han skal ikke kjøre alle løpene i mesterskapet.

På Estoril i Portugal har det blitt kjørt GT Winter Series denne helgen, og i GT4 ble det en andreplass i klassen og sjuendeplass totalt i sprintløpet på søndag for Emil Christian Gjerdrum, mens det ble klasseseier og en ny sjuendeplass totalt i langløpet.

Emil Heyerdahl kjørte også på Estoril i Prototype-klassen. Det ble hektisk for Heyerdahl, som torsdag fikk en telefon fra Mühlner Motorsport om han kunne kjøre. Ann Lill Asperud hos Norges Bilsportforbund kastet seg rundt og ordnet lisens til Heyerdahl på rekordtid, og så gikk ferden til Portugal. Det første løpet ble rødflagget, mens det ble en sjetteplass i løp to.