Team Norway: Stenshorne og Sæter med femteplasser

Både Martinius Stenshorne og Marcus Ahlmann Sæter kjørte inn til sterke femteplasser i helgens gokartløp på Sarno-banen utenfor Napoli i Italia.

Det var løpet XXIII Trofeo del Grifone 2021 som ble kjørt på Sarno i helgen. Martinius Stenshorne stilte som vanlig i klassen OK, mens Marcus Ahlmann Sæter kjørte i OKJ.

Martinius ble nummer fem i finalen, og viste nok en gang at han kan kjempe helt i toppen i OK-klassen. Marcus kjørte også inn til femteplass i OKJ, og viste også et veldig godt tempo i helgen. Kommende helg kjøres tredje runde i WSK Super Master Series på den samme banen utenfor Napoli.

De som driver med simracing tar som kjent aldri fri, og denne helgen har flere av Team Norway-førere vært i aksjon. Landslagets eneste rendyrkede simracer, Tommy Østgaard, deltok i BMW GT Sim Cup, og ble nummer elleve, mens NextGeneration-gutta til EVEN Management deltok i Scandiavian GT Series, hvor Benjamin Fuglesang ble nummer tre, Oskar Biksrud fire, Dennis Bjerke 12 og Karl Peder Nordstrand 17. Beste nordmann ble Kenneth Østvold på en andreplass.

Selv om flere nå er i gang med sesongene sine, så er det forberedelse til ny sesong som gjelder for mange andre. Denne uken arrangerer NBF Talentutvikling vinterens siste tirsdagstrening den 23.03 klokken 19.00 på Facebook-sidene til NBF Talentutvikling, og Team Norway skal ha en ny simtrening med EVEN Management på torsdag.