Team Norway: Stenshorne på La Conca

Martinius Stenshorne deltok denne helgen i årets tredje runde i WSK Super Master Series på La Conca i Italia.

Norges fremste gokartfører kjører i klassen OK, som går for å være den tøffeste gokartklassen i verden, og denne helgen ble det en 12. plass på Stenshorne. Tidligere i helgen var han helt oppe og snuste på toppen, men falt litt tilbake i finalen hvor han var nede på en 19. plass, men kjempet seg opp igjen til en 12. plass.

Dragracer Julie Nataas har denne helgen kjørt årets første storløp, nemlig Gatornationals i Gainesville i Florida. Etter seieren i «Babygators» forrige helg hadde hun store forhåpninger, men denne gangen røk hun ut i E2 mot Rachel Meyer, som også vant løpet totalt i klassen Top Alcohol Dragster.

Så over til den virtuelle verden, hvor det lørdag ble kjørt et nytt løp i Porsche Esports Supercup på Spa. Tommy Østgaard ble nummer 12 i sprintløpet, og kjørte inn til en sterk fjerdeplass i featureløpet.

Flere fra Team Norway var også med i European Digital Motorsport Cup i helgen. Fra Team Norway 2020 stilte Dennis Olsen, Tommy Østgaard, Emil Heyerdahl og Oskar Biksrud, i tillegg til åtte andre sterke førere fra Norge. Norge stilte med seks biler, og ble sammenlagt tredje beste nasjon.