Team Norway: Sterk kjøring av Olsen

Dennis Olsen viste sterk kjøring da Proton-teamet kjørte inn til en tiendeplass i årets første løp i GT World Challenge Endurance på Paul Ricard i Frankrike.

Dennis delte sin Ford Mustang med Christopher Mies og Fredrik Vervisch, i løpet som ble vunnet av Augusto Farfus, Max Hesse og Dan Harper i en BMW M4 GT3. Marius Nakken og hans teamkamerater i Dinamic GT ble nummer 42 i deres Porsche – og en 7. plass i «silver class».

På Paul Ricard kjørte også Emil Heyerdahl i årets første EM-runde i GT4, og det ble en 17. og 21. plass for Emil i de to løpene.

En annen som kjører GT4, men i NLS-mesterskapet på tyske Nürburgring, er Oskar Sandberg. To løp ble kjørt i helgen, og en tidsstraff forhindret seier i det første løpet, men på søndag ble det seier til Sandberg og hans teamkamerater. Niklas Abrahamsen kjørte en litt nedjustert GT4-bil denne helgen for å få A-lisens og tillatelse til å kjøre en fullblods GT4 senere. Niklas gjorde sine saker bra i helgen, og er nå kvalifisert for A-lisens.

På plass på Nürburgring var også sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen, som deltok i løpet for Møller Bil Motorsport:

-Det er gøy å se at stadig flere nordmenn hevder seg internasjonalt, og NLS-mesterskapet er et bra sted å vise seg frem for fabrikkteamene, sier Gulbrandsen.

I Spania vant Marius Barry-Berg Cak24-løpet i Marbella etter å ha startet fra fjerde startposisjon i finalen. Han skal kjøre en runde i det spanske mesterskapet på denne banen kommende helg. I Klippan Cup i Sverige ble det tredjeplass på Casper Henriksen.