Team Norway: Sterk rallyinnsats

Mads Østberg, Ole Christian Veiby og Eyvind Brynildsen imponerte i Rally Sardinia. Også Andreas Mikkelsen var med, men i en litt annen rolle enn vanlig.

Denne helgen gikk den italienske VM-runden i rally på Sardinia, med tre Team Norway-førere til start i WRC2. Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen fikk dessverre problemer tidlig, men vant 11 av 16 fartsetapper med deres Citroën C3 R5, og endte til slutt på fjerdeplass. Best resultat ble det for Ole Christian Veiby og hans svenske kartleser Jonas Andersson i en Hyundai i20 R5. De ble nummer to bak vinneren, svenske Pontus Tiedemand. Eyvind Brynildsen og kartleser Ilka Minor i en Skoda Fabia R5 ble nummer tre i WRC2-klassen. Også Petter Solbergs sønn, Oliver, var med i løpet i klassen WRC3. Oliver, som er svensk statsborger og representerer det svenske landslaget, imponerte med godt tempo før han kjørte av veien.

Også Andreas Mikkelsen var med på Sardinia, men denne gangen som kartleser for Petter Solberg! De to kjørte kun Power Stage, som en oppvisning for Pirelli.

Dennis Hauger startet uken med å teste for Prema-teamet i Formel 3, og var helt i toppen begge dagene. I helgen kjørte Dennis nye løp i Porsche Carrera Cup Scandinavia, hvor det ble en femte- og en andreplass i de to løpene – blant annet etter å ha satt pole position til det andre løpet.

Simracer Tommy Østgaard avsluttet sesongen i Porsche Esports Supercup på en virtuell utgave av Monza. Tommy ble nummer tre i begge løpene, og endte da på en sjuendeplass sammenlagt i mesterskapet.

Flere av årets kompakte sesonger går nå mot slutten, men flere Team Norway-utøvere skal i aksjon i løp også senere i høst.