Team Norway: Sterk sesongstart

Landslagene for 2020 blir snart tatt ut, men inntil da følger vi opp utøverne på elitelandslaget og satsingslandslaget fra 2019.

Denne helgen kjørte Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen inn til seier i WRC2-klassen i Rally Monte Carlo. Også Ole Christian Veiby og kartleser Jonas Andersson viste et godt tempo, men krasjet på SS14.

Andreas Bakkerud tok sin første pallplass i Trophee Andros, da han ble nummer tre i Lans En Vercors i Frankrike på lørdag. I søndagens løp ble det en femteplass.

Martinius Stenshorne har også startet sesongen fantastisk, med andreplass i OKJ i WSK Champions Cup på Adria i Italia.

Dennis Olsen og hans teamkamerater i Pfaff Motorsports ledet GTD-klassen i 24-timersløpet på Daytona med deres Porsche 911 GT3, men med noen timer igjen eksploderte drivakselen. De fikk byttet denne, men endte da på 13. plass i klassen, mange runder bak vinneren.