Team Norway: Sterke kartingprestasjoner

Det gror godt i norsk bilsport, og denne helgen var det klart for årets første EM-runde i gokartklassene OK og OK Junior i spanske Valencia.

Marius Barry-Berg, som senere i år skal kjøre FIA Academy Karting Trophy, stilte som eneste privatteam til start i OKJ, og kjørte til slutt inn til en meget sterk trettendeplass i konkurranse med over 90 deltakere.

I OK stilte Marcus Ahlmann Sæter til start, og kom også til finalen. Der kjørte han seg opp fra 32. startposisjon til en 26. plass.

I Dallas i amerikanske Texas kjørte Julie Nataas en Funny Car for anledningen, og kom til semifinalen i hennes første «Funny Car Chaos-løp».

Vi legger også til at esportutøverne Tommy Østgaard og Oskar Biksrud er godt i gang med sine sesonger i ulike simracingkonkurranser.