Team Norway: Sterke prestasjoner

Flere landslagsutøvere i bilsport stod for noen meget sterke prestasjoner denne helgen.

Vi starter på Imola i Italia, hvor Marcus Påverud kjørte inn til to seire i ProAm-klassen i International GT Open sammen med Jens Reno Møller i deres Honda NSX GT3. Duoen ble nummer fem og seks totalt i de to løpene.

I spanske Barcelona kjørte Ole Henry Steinsholt inn til en flott andreplass i det første løpet i RX2E for elektriske rallycrossbiler.

I EM-runden Rally di Roma Capitale i Italia ble det en åttendeplass for Andreas Mikkelsen og Ola Fløene. Ole Christian Veiby og Jørgen Andersson stilte også til start, og viste et godt tempo helt til de traff en betongkant på SS7 og måtte bryte. En som ikke kom til start var Ola Jr. Nore som rullet på en test før løpet.

I Europamesterskapet i gokart i spanske Zuera ble det til slutt en 14. plass i OK-klassen for Martinius Stenshorne. Martinius var oppe på en sjuendeplass i finalen, men fikk en fem sekunders straff etter målgang. Marcus Ahlmann Sæter var nummer 38 etter kvalifiseringsheatene i OKJ.

Hjemme i Norge ble det kjørt NM-runde i rallycross på Grenland, og der ble Sivert Svardal Norgesmester i Supercars-klassen. Emil Sivesind ble nummer tre i sin klasse, og Andrine Rafoss nummer ti i sin klasse. På plass på Grenland var også mentaltrener i Team Norway, Jon Krognes, som jobbet med både landslagsutøvere og andre.

Ellers deltok Niklas Eker Abrahamsen i Arctic Circle Midnight Cup i Mo i Rana, og tok det som kjøretrening med en motorsvak bil.