Team Norway: Sterke resultater

Nok en begivenhetsrik helg for «Team Norway – National Team».

I Rally Spania kjørte Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen inn til seier i WRC2Pro-klassen. De kom også på en sterk niendeplass totalt og ble beste R5-bil. Ole Christian Veiby og kartleser Jonas Andersson ble nummer 16 totalt og nummer fire i WRC2.

I Mexico avsluttet Marius Nakken sesongen i Porsche Supercup på en glimrende måte med to sjuendeplasser. Hjemme i Norge igjen har Andreas Bakkerud vært på Geilo sammen med landslagstrener Fredrik Brenna-Lund for å forberede seg til VM-finalen i rallycross i Sør-Afrika, mens Martinius Stenshorne Racing kjørte inn til en sterk 3. plass i OKJ-klassen i WSK Open Cup i Lonato.

På Oslo Motor Show har Fredric Aasbø showet på utendørsbanen, mens Emil Heyerdahl har hatt bilen sin utstilt på standen til Norges Bilsportforbund. Der var også flere førere fra Team Norway.

Til slutt tar vi med Christian Krognes som sammen med sine teamkamerater ble nummer tre i årets siste VLN-løp på Nürburgring Nordschleife.