Team Norway: Sterke resultater

Ole Christian Veiby hadde en god helg i Portugal, hvor det ble kjørt to VM-runder i rallycross. Det ble to andreplasser på Veiby, som ligger på en andreplass i mesterskapet bak Johan Kristoffersson.

Sivert Svardal deltok i EM-runden, som ble en berg- og dalbane fra motorras lørdag til en sterk sjetteplass søndag.

I Utah kjørte Fredric Aasbø inn til andreplass i helgens runde i Formula Drift. Aasbø ligger nå på andreplass sammenlagt før finalen i Irwindale utenfor Los Angeles den 15. oktober.

Marcus Ahlmann Sæter har denne helgen kjørt VM i gokart i Napoli, hvor han var helt i toppen i OKJ-klassen, men havnet utenfor banen i finalen og ble nummer 25.

I den virtuelle verden ble Tommy Østgaard nummer fire i helgens 8-timersløp på Bahrain International Circuit.

I Rally Hedemarken ble det både totalseier og NM-gull til landslagskartleser Torstein Eriksen, sammen med sjåfør Frank Tore Larsen. Oskar Biksrud kjørte også Rally Hedemarken og ble nummer to i sin klasse.

I Porsche Festivalen på Rudskogen var Dennis Hauger gjestefører i Carrera Cup Scandinavia, og det ble en fjerde- og to femteplasser på Hauger.

På Porsche Festivalen på Rudskogen deltok også Marius Solberg Hansen i den norske GT3-klassen, hvor han kjørte inn til seier. I Formula Nordic ble det to seire til Benjamin Fuglesang, mens Christer Otterstrøm ble nummer to og tre.