Team Norway: Sterke resultater

En flott helg for utøverne på «Team Norway – National Team» er tilbakelagt.

Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jaeger-Amland vant alle søndagens fartsetapper i Rally Sardinia og ble nummer tre totalt i den italienske VM-runden. Mads Østberg kjørte inn til tredjeplass i WRC2Pro etter å ha vunnet 16 av 19 fartsetapper, men tekniske problemer gjorde at Østberg og Torstein Eriksen tapte tid. Ole Christian Veiby vant også mange fartsetapper i WRC2, men trøbbel med bilen gjorde at det ble en femteplass til slutt.

I 24-timersløpet på Le Mans ble den en åttendeplass i GTE PRO-klassen for Dennis Olsen, Mathieu Jaminet og Sven Müller. Olsen gjorde ingen feil, kjørte fort og stod for en absolutt godkjent innsats i sitt første Le Mans.

I den norske VM-runden i rallycross på Hell ble det dessverre ingen finale for Andreas Bakkerud, men Bakkerud ligger fortsatt på tredjeplass i VM. I EM-runden på samme bane ble det tredjeplass til TBRX Thomas Bryntesson, og det var flere nordmenn som gjorde det sterkt på Lånke.

Nordmenn gjorde det også sterkt i Skellefteå, hvor Team Norway-fører Emil Heyerdahl kjørte inn til 18. og 12. plass, og 5. og 3. plass i Approved Cup i Carrera Cup Scandinavia etter litt problemer med clutchen.