Team Norway: Sterkt av Stenshorne

Martinius Stenshorne leverte en sterk Formel 3-helg i spanske Barcelona, da han kjørte inn til en fjerdeplass i lørdagens sprintløp. Også i søndagens hovedløp var Stenshorne på vei mot seier, men kontakt med en annen bil førte til en punktering og null poeng.

Dennis Hauger hadde en vanskelig helg i Formel 2 i Barcelona, med trettende tid på kvalifiseringen. I sprintløpet ble det ingen poeng og også en straff for track limits, mens hovedløpet var over allerede etter en sving på grunn av en kollisjon med en annen bil.

I amerikanske New Jersey kjørte Fredric Aasbø og Simen Olsen Formula Drift. Aasbø røk ut i Topp 8, mens Olsen kjørte lite på grunn av et motorproblem.

På Nürburgring i Tyskland ble det en femteplass i GT4-klassen i NLS-mesterskapet for Niklas Abrahamsen og hans teamkamerater etter imponerende kjøring av Abrahamsen, mens Oskar Sandberg måtte bryte da en teamkamerat krasjet.

I Slovakia ble det kjørt EM-runde i gokart denne helgen. I OK var Vegard Klemetsen rangert som nummer 50 etter de innledende rundene, mens Casper Henriksen var nummer 58. Det er imponerende i det store startfeltet, men det ble dessverre ingen finale denne gangen, men begge viste et imponerende tempo. Imponerende tempo var det også for Fredrik Flood-Engebretsen, som kjørte inn til en strålende 13. plass i FIA Karting Academy i Slovakia.

Isabell Rustad kjørte NM-runden i racing i Sokndal, og tok en fjerde-, en tredje- og en andreplass i GT5-klassen.