Team Norway: Sterkt løp av Sæter

Marcus Ahlmann Sæter gjorde nok et sterkt løp i italiensk gokart, da han i helgen ble nummer fem i den andre runden i WSK Super Master Series i OKJ-klassen. Helgens løp ble kjørt i Lonato.

Det så også ut til å gå veldig bra med Mads Østberg i Rally Qatar, men Mads måtte bryte på den aller siste etappen med en vannlekasje. Da lå han på en andreplass i Skoda’en han kjørte i helgen.

Martinius Stenshorne har også denne helgen kjørt fire løp i F4 UAE på Dubai Autodrome. Denne helgen ble det 6. plass, 8. plass, 13. plass og 17. plass på fjorårets vinner av Bilsporttalentet.

Det har også blitt kjørt flere simracingløp denne helgen. Karl Peder Nordstrand, Benjamin Fuglesang og Tommy Østgård kjørte det virtuelle 12-timersløpet på Bathurst, og Østgaard deltok også i et virutelt NLS-løp på Nürburgring. I sistnevnte ble det sjetteplass til Østgaard og teamkamerat Joshua Rogers.