Team Norway: Stor aktivitet i Norge

Mange av landslagsutøverne i Team Norway har kjørt billøp i Norge denne helgen.

Vi starter på Momarken, hvor det ble kjørt NM-runde i rallycross. Emil Sivesind kjørte inn til tredjeplass i klasse 4, bak Fredrik Ågedal og Jonas Dalseth Jacobsen. Andrine Rafoss ble nummer sju i klasse 1. Denne klassen ble vunnet av Marius Solberg Hansen, som også vant alle de tre finalene i GT4 på Rudskogen i NM i racing samme helg!

På Rudskogen deltok Felix Heiberg i GT5, og tok sin første seier! I de to andre løpene ble det to tredjeplasser på Felix.

I rallysprinten på Kongsvinger ble det en andreplass til Ole Christian Veiby, bak Marius Aasen.

På Kongsberg ble det kjørt gokart med flere Team Norway-førere til start. I finale 1 i X30 ble det seier til Benjamin Fuglesang, mens Dennis Bjerke ble nummer ti og Herman Ovenstad måtte bryte. I finale 2 ble det tredjeplass til Bjerke, femte til Fuglesang og ellevte til Ovenstad. På lørdag kjørte X30 sammen med 125, og da var også Oskar Biksrud med, som kjørte inn til en ellevteplass.

Ikke alle har kjørt i Norge denne helgen. Emil Christian Gjerdrum kjørte et nytt løp i FIA Academy Karting Trophy i italienske Adria. Det ble en utfordrende helg for Emil, som ikke nådde finalen.

I den virtuelle verden kjørte Tommy Østgaard og Mack Bakkum inn til en fjerdeplass i VRS SCO Sprint Masters på Monza. Sindre Setsaas lå på tredjeplass i BMW Motorsport Sim Cup på COTA, men trøbbel med internettlinja gjorde at det ble en femtendeplass.

Oskar Biksrud fortsetter å imponere i kvalifiseringsløpene til Porsche Esports Supercup. Etter tre av seks løp ligger han på tredjeplass, og han trenger å bli blant de 15 beste for å kvalifisere seg til Porsche-mesterskapet neste sesong.