Team Norway: Storeslem i Numedal

Landslagsutøverne fra Team Norway imponerte stort i Rally Numedal i helgen.

Ole Christian Veiby ble totalvinner av løpet med sin VW Polo R5, og med Stig Rune Skjærmoen i kartleserstolen. Og nå skal Veiby delta i Rally Sverige kommende helg. Det var også en landslagsutøver i bilen som ble nummer to. For som kartleser til Frank Tore Larsen har vi nemlig Torstein Eriksen, som har som hovedjobb å være kartleser for Andreas Mikkelsen i WRC2 denne sesongen.

I klassen for de forhjulsdrevne bilene ble det seier til en annen Team Norway-fører, nemlig Ola Jr. Nore i hans nye Ford Fiesta Rally 4. Ola hadde med Rune Eilertsen som kartleser. Så om ikke det var nok ble det også seier til Team Norway-fører Marius Solberg Hansen i ungdomsklassen. Marius, som også satser på både racing og rallycross, kjører en Honda Civic og har Erik Storø som kartleser. Også Nikolai Haldammen fra Team Norway deltok i Numedalsrally, men han måtte bryte på grunn av en ødelagt drivaksel.

I Abu Dhabi De Forente Arabiske Emirater kjørte Martinius Stenshorne sine siste løp i F4 UAE. Det ble først et brutt løp, så niendeplass, 14. plass og 11. plass for Martinius i helgen. Sammenlagt ble han nummer ti i mesterskapet.

I Pomona utenfor Los Angeles i USA har Julie Nataas startet sin sesong i Lucas Oil Winternationals. Julie vant den første runden i Top Alcohol Dragster-klassen, men ble slått ut i den andre.

Oskar Biksrud har kjørt to nye runder i Porsche Esports Supercup. Denne gangen ble det en 16. og en 18. plass for Coanda-føreren.