Team Norway: Storseier til Nataas

Julie Nataas tok en storseier i helgen da hun vant Top Alcohol Dragster-klassen i US Nationals på Lucais Oil Indianapolis Raceway Park i USA. Elitelandsutøveren slo Mike Coughlin i finalen.

Dennis Hauger slo tilbake med en sterk helg i Formel 2, da han ble nummer tre og fire i de to løpene på Zandvoort i Nederland.

I VM-runden i rallycross i Latvia ble det en tredjeplass til Ole Christian Veiby.

På Hockenheim ble det kjørt løp i GT World Challenge Europe denne helgen, og der ble det en 26. plass totalt for Marius Nakken og hans teamkamerater i Porsche og en 28. plass totalt for Marcus Påverud og hans teamkamerater i Lamborghini.

Andreas Bakkerud deltok i helgen i det franske mesterskapet i rallycross på Loheac og ble nummer to.

Sivert Svardal fra satsingslandslaget ble nummer fem i helgens EM-runde i rallycross i Latvia, et løp som ble vunnet av Sondre Evjen.

Martinius Stenshorne deltok i det spanske Formel 4-mesterskapet på Motorland Aragon denne helgen. Det ble en sjetteplass, en femteplass og en sjetteplass i de tre løpene.

Også flere utøvere på juniorlandslaget har vært i aksjon. Andrine Rafoss tok NM-sølv i racing i klassen GT4 etter helgens løp på Vålerbanen. Christer Otterstrøm ble Norgesmester i Formel Ford. Oskar Biksrud kjørte juniorklassen i Rally Trøgstad, og var eneste deltaker. Gokartfører Philip Svendsen kjørte SKCC cup og IAME series i svenske Malmö og ble nummer seks.

En rekke førere har også hatt treninger med Team Norways fysiske trener Jan Åge Asgrimsplass denne uken.