Team Norway: Strålende av Hauger

Dennis Hauger hadde en meget sterk Formel 2-helg i Saudi Arabia, hvor det ble en seier og en tredjeplass.

Elitelandslagsføreren viste allerede på treningen at han kom til å være å regne med i Jeddah, da han var raskest av samtlige. I kvalifiseringen var han en liten tur i murveggen, men det forhindret han ikke i å ta årets første seier i fredagens sprintløp etter at Richard Verschoor ble disket.

I lørdagens hovedløp kjørte Dennis glimrende, og lå på sjetteplass like før mål. Først passerte han Andrea Kimi Antonelli, og var oppe på femteplass. Og i den siste svingen og på de siste meterne klarte han å passere både Amaury Cordeel og Jak Crawford, og tok med det tredjeplassen.

Julie Nataas kjørte årets første NHRA-løp i dragracing denne helgen, Gatornationals i Gainesville, Florida. Som i fjor kjører hun i Top Alcohol Dragster, og kom til E3 (semifinalen).

Emil Christian Gjerdrum avsluttet GT Winter Series i spanske Barcelona i helgen, og det ble to andreplasser for Mercede-føreren. Sammenlagt vant Gjerdrum og teamkamerat Charles Dawson Pro/Am-klassen i GT4.

Marius Barry Berg kjørte Champions of the Future i spanske Valencia i helgen, hans første løp i OK Senior. En snurring i et innledende heat gjorde at utgangspunktet ble vanskelig i finalen, men Marius kjørte godt og ble nummer 24.

Vi tar også med at Blefjellsprinten ble kjørt på lørdag, hvor Marius Solberg Hansen kjørte inn til åttendeplass totalt.