Team Norway: Strålende av Hauger

Dennis Hauger viste i helgen fantastisk kjøring i det tyske Formel 4-mesterskapet på Red Bull Ring. Han var raskest på trening, raskest i begge kvalifiseringene og vant det første løpet. Han krysset også mållinja først i det andre løpet, men fikk en tidsstraff på 30 sekunder for å ha kjørt for fort i en gulflaggsone – og dermed ble han nummer 14.

Fra 14. startposisjon i løp 3 viste Hauger at han mest sannsynlig er en av verdens raskeste førere på dette nivået da han kom seg helt opp til ledelse. Men på den nest siste runden ble det kontakt med en konkurrent, bilen ble skadet og Dennis måtte bryte.

-Jeg synes virkelig Dennis har hatt mye stang ut så langt denne sesongen. Kanskje han kan skylde seg selv i noe av det, men jeg synes også straffene har vært uforholdsmessig harde. Uansett er det en ting som er viktigere for Dennis enn å vinne løp, og det er å imponere Red Bull, hvor han er en del av juniorsatsingen. Og med det tempoet Dennis viser i både kvalifiseringer og løp er jeg overbevist om at Red Bull er mektig imponert, og jeg er sikker på at Dennis slår tilbake, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

På Red Bull Ring var også Mads Siljehaug i aksjon i det tyske GT4-mesterskapet sammen med teamkamerat Eike Angermayr. Det ble en 8. plass i lørdagens løp, mens de aldri kom til start i søndagens løp med sin KTM.

I USA ble det nok et godt resultat av Fredric Aasbø, som kjørte inn til andreplass i Formula Drift-runden i New Jersey.