Team Norway: Strålende pallplass til Stenshorne

Martinius Stenshorne kjørte inn til tredjeplass i årets andre runde i WSK Euro Series, som ble kjørt på Adria-banen i helgen.

Dette var Martinius sin første pallplassering i kongeklassen OK. Stenshorne har også blitt en del av Allroad Management, som blant annet har Charles Leclerc i stallen, og som styres av Nicolas Todt, sønn til FIA-president Jean Todt.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte i OKJ-klassen, og ble nummer 23 i sin prefinale, og kom dermed ikke til finalen.

Dennis Olsen kjørte denne helgen to runder i det tyske GT-mesterskapet, ADAC GT Masters, på Red Bull Ring i Østerrike. Sammen med teamkamerat Jannes Fittje ble det to brutte løp denne gangen.

En annen som måtte bryte var Tommy Østgaard i GT World Challenge Esports Championship.

Bedre gikk det for Ola Jr. Nore og kartleser Jørgen Eriksen, som gikk helt til topps blant de tohjulsdrevne bilene i Rally Rajd.Polaski i Polen.

Flere utøvere på juniorlandslaget har også vært i aksjon. På Varna-banen har det blitt kjørt gokartløp hvor Benjamin Fuglesang kjørte inn til andre- og tredjeplass i X30 (og sjetteplass og brutt i KZ2), mens Dennis Bjerke ble nummer 6 og 8, Oskar Biksrud nummer 14 og 15, Herman Ovenstad nummer 11 og brutt og Emil Christian Gjerdrum nummer 14 og 17.

I NM-runden i racing på Rudskogen deltok Felix Heiberg i GT5-klassen og ble nummer tre, fem og seks.