Team Norway: Strålende sesongstart av Rustad

Isabell Rustad startet årets sesong med to andreplasser i Porsche Sprint Challenge Scandinavia på Anderstorp.

Etter løpene der på lørdag gikk ferden videre til Vålerbanen på kvelden, og der startet Isabell bakerst i GT5-feltet. Fra 28. startposisjon ble det en 9. plass i det ene løpet, og fra 9. startposisjon ble det en 8. plass i det andre løpet.

Fra Vålerbanen er det ikke mange kilometerne til Finnskogbanen, hvor årets første NM-runde i crosskart ble kjørt. Der deltok det også flere førere fra Team Norway, som bruker crosskart som trening, men verken Sivert Svardal, Karl Peder Nordstrand eller Jens Hvaal kom seg til A-finalen i Crosskart Xtreme.

På Gran Canaria kjørte Mads Østberg årets andre EM-runde i rally, men Mads fikk det ikke helt til denne helgen og det ble til slutt en åttendeplass for Citroën-føreren og hans svenske kartleser Patrik Barth.

To landslagsutøvere var i aksjon på Brands Hatch i Storbritannia denne helgen, hvor årets første løp i GT World Challenge Sprint gikk av stabelen. Marcus Påverud i en Lamborghini kjørte inn til 22. plass totalt, og 8. plass i Silver Cup i det første løpet, og en 23. og en ny 8. plass i Silver Cup i løp 2. Magnus Gustavsen i Mercedes ble nummer 19 totalt og nummer 7 i Silver Cup i løp 1, og 19 totalt og nummer 5 i Silver Cup i løp 2.

Julie Nataas kjørte et nytt dragracingløp i helgen, denne gangen i Indianapolis, hvor hun tapte i semifinalen til NASCAR-legenden Tony Stewart.

Frank Tore Larsen og Andreas Bakkerud deltok i Rally Sørland i helgen. Larsen ble nummer to, mens Bakkerud måtte bryte.

Gokartfører Marius Barry-Berg kjørte IAME Euro Series på Franciacorta, men det ble ingen finale denne gangen for Marius.