Team Norway: Suksess på Sachsenring

Nok en bra helg for Team Norway – National Team, Norges raskeste landslag.

Vi starter på Sachsenring i Tyskland, hvor de tre siste løpene av det tyske Formel 4-mesterskapet gikk av stabelen i helgen. Dennis Hauger lå på andreplass før helgens løp, og det holdt nesten til sammenlagtseier. I lørdagens to løp ble det en fjerde- og en andreplass, og etter en fantastisk oppkjøring ble det seier søndag. Men Theo Pourchaire gjorde akkurat det han skulle, og klarte dermed å sikre sammenlagtseieren foran Hauger. Men Hauger endte sesongen i Tyskland med flest seirer, og om to uker venter finalen i det italienske F4-mesterskapet, hvor Hauger leder.

Sachsenring var også vertskap for årets to siste løp i det tyske GT4-mesterskapet, og der kjørte Mads Siljehaug nok en gang mesterlig. I det første løpet tok han seg fra åttende til førsteplass og sikret seieren sammen med teamkamerat Eike Angermayr. I det andre løpet ble det sjuendeplass og det holdt til sammenlagtseier for duoen. Vi gratulerer Mads Siljehaug som tysk mester i GT4!

I Austin i Texas gjorde Andreas Bakkerud sin første av to gjesteopptredener i det amerikanske rallycrossmesterskapet ARX for Subaru. Bakkerud kjørte inn til en sterk fjerdeplass, og skal også kjøre det neste løpet kommende helg på Mid-Ohio.

I Barcelona gikk årets siste løp i Blancpain GT Endurance Series, hvor Dennis Olsen kjørte sammen med Dirk Werner og Matt Campbell. Trioen hang bra med, men måtte bryte da Dirk Werner ble påkjørt av en konkurrent.