Team Norway: Suksessen fortsetter

De gode prestasjonene fra årets Team Norway-utøvere bare fortsetter og fortsetter. Denne helgen har Dennis Olsen kjørt et løp i det amerikanske IMSA-mesterskapet på Lime Rock Park, hvor han kjørte inn til en imponerende seier i GTD-klassen, sammen med sin teamkamerat Zach Robichon. Dennis avgjorde løpet da han passerte Mario Farnbacher med kun tre minutter igjen av løpet.

På Le Mans i Frankrike har Martinius Stenshorne Racing virkelig imponert denne helgen i det som var årets siste EM-runde i OKJ. Martinius var raskest på tidkjøringen, kjørte inn til flere heatseirer og startet finalen i pole position! Til slutt ble det en meget sterk fjerdeplass for Stenshorne.

I Seattle har Fredric Aasbø kjørt nok en runde i Formula Drift. Etter meget sterk kjøring tidligere i år, gikk det ikke like bra lørdag da han røk ut etter en kollisjon i Top 16.

-Det er bare å ta av seg hatten for hva Team Norway-utøverne presterer denne sesongen. Hver eneste helg leverer de fantastiske resultater internasjonalt, og det er veldig mye som ligger bak disse prestasjonene. Utøverne våre jobber knallhardt med kjøretrening, visualisering, mentaltrening, fysisk trening, kosthold, sponsor og PR-virksomhet, de jobber med å bli bedre på oppsett av bil og de har fått god kunnskap om hvilke karrierevalg det lønner seg å ta for å utvikle seg ytterliggere. Og ikke minst jobber de godt med mekanikere og team rundt seg som sørger for at bilene er i orden, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.