Team Norway: Testing for Dennis Hauger

Det nærmer seg sesongstart for Dennis Hauger, som i forrige uke var i Bahrain for den offisielle Formel 2-testen over tre dager. Dennis fikk prøvd ut mye forskjellig, og hadde ikke fokus på rundetider. Men ser vi på rundetider var Dennis nummer 13, 3, 10, 14 og 7 på de fem øktene. Den siste ble avlyst på grunn av sandstorm.

Julie Nataas kjørte denne helgen «Babygators», som er et oppvarmingsløp til Gatornationals i Gainesville Florida neste helg. Julie ble nummer to i Top Alcohol Dragster-klassen i helgen.

På La Conca i Italia har Marcus Ahlmann Sæter kjørt årets tredje runde i WSK Super Master Series. Etter flere gode resultater i det siste ble det litt stang ut denne gangen med 17. plass i OKJ-klassen.

Oskar Biksrud kjørte to nye runder i Porsche Esports Supercup, og ble nummer 31 i sprintløpet, og kjørte seg mesterlig opp til en 17. plass i hovedløpet.

Ellers var mange fra Team Norway med på NBF Talentutvikling sin tirsdagstrening på Trento Kjeller i forrige uke, flere kjører på isbaner og flere av utøverne deltar også i ulike esport-konkurranser. Også skjer det mye på nyhetsfronten, hvor blant annet Marcus Påverud nå er klar for GT World Endurance Challenge med en Lamborghini Huracan GT3 og Martinius Stenshorne er klar for europeisk Formel 4 med Van Amersfoort Racing.

Foto: Prema Racing