Team Norway: Testing og SimracingGP

I påskeuken har noen landslagsutøvere testet, mens andre har kjørt årets første runde i Simracing Grand Prix.

Dennis Hauger var på Red Bull Ring i Østerrike denne helgen for å teste foran sesongstarten i årets FIA Formel 3-mesterskap. Dennis, som nå kjører for Prema, endte den offisielle testen med nest raskeste tid. En annen som har vært på test, er Marcus Påverud, som hadde sin første test med sin Honda NSX GT3 på Nürburgring, som han skal kjøre i årets ADAC GT Masters.

På søndag ble årets første løp i det offisielle Norgesmesterskapet i simracing, nemlig Simracing Grand Prix, arrangert med et løp på COTA-banen. Det var Sindre Setsaas som vant løpet, og flere landslagsutøvere bemerket seg, som Benjamin Fuglesang (2), Dennis Olsen (4), Karl Peder Nordstrand (8), Dennis Bjerke (15) og Oskar Biksrud (25).

Vi minner også om at Team Norway for 2021 presenteres på en direktesending på NBF sine Facebook-sider torsdag klokken 18.00, med et påfølgende iRacing-løp, som også kan sees direkte.