Team Norway: Tre pallplasser til Hauger

Dennis Hauger stod for en fantastisk prestasjon på Red Bull Ring i Østerrike, da han kjørte inn til en første-, en andre- og en tredjeplass i de tre løpene.

Ikke nok med det, men Team Norway-føreren, tok også pole position og fikk bonuspoeng for raskeste rundetid. Dermed leder han nå FIA Formel 3-mesterskapet med 41 poeng på danske Fredrik Vesti.

-Alle løpene så langt denne sesongen har vært utrolig sterke av Dennis Hauger, men måten han gjennomførte helgen i Østerrike på var helt eneståenede. Det å vinne det første løpet fra 12. startposisjon, og så bli nummer tre i løp 2, også det fra 12. startposisjon, skulle nesten ikke ha vært mulig i et felt hvor alle har like biler. Det er også imponerende å se hvordan Dennis klarer å holde hodet kaldt gjennom hele løpet. Rett og slett terningkast 6, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Også Marius Nakken kjørte på Red Bull Ring i helgen. Marius kvalifiserte seg til sjette startposisjon i Porsche Supercup, men var uheldig i løpet da han måtte bryte med en ødelagt drivaksel.

Den tredje landslagsutøveren som deltok på Red Bull Ring var Ayla Ågren i W Series. Ayla gjorde en feil i starten, og ble nummer 14 i løpet denne helgen.

I EM-runden Rally Liepaja, ble Andreas Mikkelsen og kartleser Ola Fløene nummer fem, men hadde vært helt i toppen hadde de ikke fått en straff på et minutt for å komme for sent til en fartsetappe. Ole Christian Veiby deltok også, men ble diskvalifisert fordi bakvingen ikke var etter regelverket.

Ola Jr. Nore, og kartleser Jørgen Eriksen, lå an til en tredjeplass i sin klasse, men hadde et uhell og måtte bryte løpet.

Dragracer Julie Nataas vant helgens regionsløp i Top Alcohol Dragster på Summit Motorsports Park i Ohio.

Simracer Tommy Østgaard har denne helgen kjørt første løp i Sports Car Open, sammen med Mack Bakkum. Det ble en niende- og tolvteplass i de to løpene på en virtuell utgave av Hockenheim.

Niklas Eker Abrahamsen kjørte denne helgen et nytt løp i den danske Citroën DS3 Cup, men det ble dessverre en helg med brutt løp på grunn av tekniske problemer. På den nye banen i Sokndal kjørte Felix Heiberg inn til en tredjeplass, og to femteplasser i GT5. Oskar Biksrud debuterte i GT5, og ble nummer 13, 14 og 12.