Team Norway: Tredje tittel til Aasbø!

Fredric Aasbø kjørte i helgen inn til sin tredje sammenlagttittel i Formula Drift, verdens mest prestisjefylte driftingmesterskap, etter en tøff kamp mot Matt Field gjennom hele sesongen. Det ble også et tøft finaleløp på amerikanske Irwindale i Los Angeles, men det holdt til en ny tittel for Aasbø. Fra før har elitelandslagsføreren vunnet mesterskapet i 2015 og 2021.

Mads Siljehaug og Freddie Hunt, sønn av tidligere F1-fører James, vant Le Mans Cup-løpet i portugisiske Portimao denne helgen, og dermed ble duoen nummer to sammenlagt i LMP3-klassen.

Ole Christian Veiby deltok i «Legends-klassen» i Rally Legend i San Marino i helgen med en ombygget rallycross-supercar, hvor han kjørte utenfor konkurranse.

Oskar Biksrud fortsetter å forsøke å kvalifisere seg til Porsche Esports Supercup neste sesong, og ligger etter helgens løp på en 14. plass sammenlagt.

Julie Nataas ble ikke kvalifisert til finalene i helgens dragracingløp i Texas.

På Padborg Park i Danmark ble Felix Heiberg nummer seks og sju i de to finaleløpene i Citroen DS3 Cup, mens nordmennene Niklas Eker Abrahamsen og Knut Eirik Knudsen tok hver sin andreplass.