Team Norway: Verden rundt

Denne helgen var utøvere fra Team Norway, Norges raskeste landslag, i aksjon på tre forskjellige verdensdeler.

Vi starter i Asia og HongKong, hvor årets siste VM-runde i rallycross ble kjørt. Ole Christian Veiby avsluttet sesongen med en andreplass i det siste løpet, og totalt ble han nummer fem i VM. Svenske Johan Kristoffersson tok nok et VM-gull.

Like ved HongKong ligger Macao, hvor Martinius Stenshorne kjørte Formel 4 i helgen. En tur i murveggen på kvalifiseringen gjorde at det ble et vanskelig utgangspunkt, men Martinius viste et godt tempo og kjørte seg kraftig oppover i hovedløpet, men der endte det i murveggen igjen.

I Europa har Marcus Påverud vært i aksjon i Lamborghini SuperTrofeo på Vallelunga i Italia. Dette er en klasse Påverud kjørte tidligere, og denne helgen ble det en tredje- og en femteplass.

I Nord-Amerika og USA avsluttet Julie Nataas sesongen på Pomona i Los Angeles. Denne gangen røk Julie ut av E1, men hun hadde allerede vunnet mesterskapet sammenlagt.

Andreas Bakkerud ble nummer fem og seks i helgens to løp i Nitrocross i Phoenix. Dette var runde 4 og 5 av totalt 10 denne sesongen.

Simracingmesterskapet ESL R1 ble avsluttet i helgen, og sammenlagt endte Tommy Østgaard på en 32. plass og Oskar Biksrud på en 45. plass.