Teien vant iRacing-løpet

I forbindelse med torsdagens «live-samling» og offentliggjøring av Team Norway, ble det også kjørt et iRacing-løp på Spa. Jarl Teien gikk helt til topps.

Mer enn 40 deltakere deltok da Norges Bilsportforbund inviterte til et uformelt iRacing-løp med GT3-biler på Spa torsdag. Det hele startet med en «live-samling», hvor Team Norway for 2021 ble presentert, hvor styringsgruppen i NBF Talentutvikling og noen førere ble intervjuet, hvor Christian Krognes fortalte hvordan han forbereder seg til løp og hvor Jan Åge Asgrimsplass lærte bort oppvarmingsteknikker. Alt ble avsluttet med iRacing-løpet.

-Vi lagde dette online-arrangementet som en erstatning for vår Vårsamling, som vi måtte avlyse på grunn av pandemien. Det var moro at så mange deltok, sier sportssjef i NBF, Atle Gulbrandsen.

Jarl Teien vant iRacing-løpet foran landslagsførerne Dennis Olsen og Sindre Setsaas.

-Tusen takk til alle som bidro til denne direktesendingen. Bjørn Erik Hagen som var produsent, Simen Næss Hagen, Markus Helander Gjesdal og Børge Bernes som arrangerte iRacing-løpet og alle som var med som gjester. Tusen takk!

Hele løpet og hele live-samlingen kan du se her!