Test deg mot Varhaug

varhaug.jpgPål Varhaug inviterer denne helgen til Pål Varhaug Challenge på kjøpesenteret Magneten i Ålgård, hvor alle kan prøve å slå Norges fremste Formel 1-håp i dataspill.

-Vi skal ha en konkurranse på fredag og lørdag, hvor alle som vil kan kjøre det nye Formel 1-spillet mot meg. Det blir to separate konkurranser fredag og lørdag, og den raskeste vinner et gavekort til en verdi av 2500 kroner som kan brukes på hele kjøpesenteret, mens andreprisen er et gavekort på Magneten Sport til en verdi av 1000 kroner. Tredjepremien blir en liten overraskelse, sier Pål Varhaug.

19-åringen er selv fra Ålgård i Rogaland, og er nå hjemme etter mange måneder på reisefot rundt omkring i Europa. Han ble i år historisk da han vant tidenes første løp i GP3 i Barcelona i mai, og han avsluttet sesongen i september med å sette den raskeste rundetiden på italienske Monza. Nå tar han utfordringen fra lokale bilspillentusiaster i Rogaland.

-Vi skal kjøre det nye Formel 1-spillet, som er utrolig bra. Det er jo ikke som i virkeligheten, men likevel ganske realistisk på mange områder. Selv bruker jeg dataspill blant annet til å lære meg nye baner.

Pål Varhaug Challenge er inne på Magneten Sport fredag fra 18.00 til 20.00, og på lørdag fra 12.00 til 14.00.