Tidlig stopp for Røkland

rokland1.jpgRally Sweden var brått over for Steve Røkland og Kim Hjalmarsen. Kongsvinger-gutta måtte bryte rallyet allerede på den femte etappen etter å ha rullet framlengs.

-Vi kom mot guppet på publikumsplass to på Finnskogen og som tidligere på dagen gikk alt meget kontrollert og behersket. Jeg feilvurderte nok vinkelen på guppet under gjennomkjøringen noe som medførte at farten var for høy, bakenden på bilen ble slengt opp i luften og både Kim og jeg trodde faktisk at den skulle lande på hjulene igjen men når bilen landet på fronten tok det tak og vi vippet rundt på taket, Frank Tore Larsen hadde en lignende episode på Gol og landet på hjulene mens vi gikk rundt, sier Steve.

Steve (19) gjorde i helgen sin debut i VM-sammenheng. Målet var å komme seg rundt å få med seg alle de 35 milene med fartsetapper.

-Jeg har gledet meg til dette løpet lenge nå så å bryte så tidlig er jeg selvfølgelig meget skuffet over, før uhellet følte jeg at det gikk passe fort men meget kontrollert og helt uten noen problemer, vi var raskeste bil med 2wd på både ss2, 3 og 4 og hadde en ledelse på 21 sekunder til Frank Tore Larsen, men det hjelper ingen ting, sier Røkland noe skuffet

-Vi gjorde et iherdig forsøk på å få kjørt videre andre dag men skader på buret satte en stopper for de planene.