Tidstillegg og 15. plass til Pål

_q0c7468.jpgLørdag kveld jublet Pål Varhaug for en tredjeplass i GP3-løpet på Spa. Søndag morgen fikk han beskjed om at han var flyttet ned til femtendeplass.

-Jeg, og flere andre førere, fikk tretti sekunders tillegg på grunn av forbikjøring bak sikkerhetsbilen. Jeg så aldri noe gulflagg eller annet tegn på at sikkerhetsbilen var ute da jeg kjørte forbi en bil i svingen Eau Rouge, sier en skuffet Pål Varhaug.

Han hadde gledet seg til å starte dagens løp fra sjette startposisjon, ettersom man snur startrekkefølgen for de åtte beste i lørdagens løp. I stedet fikk han sjokkbeskjeden da han kom til den belgiske banen søndag morgen.

-Jeg måtte starte fra femtende startposisjon i dag. Midtveis i løpet begynte det å regne, og jeg gikk inn for å bytte til regndekk. Men mine teamkamerater var også inne i depotet, så jeg måtte vente til de var ferdig og tapte mye tid, så det ble ingen god plassering i dag heller.

Neste utfordring for Pål Varhaug er årets to siste GP3-løp på Monza om to uker.