Til topps på Konsmo

Daniel Holten kjørte inn til første plass på Konsmo Motorbane i dag, og er med i kampen om en ny NM-tittel foran finalen som går på Gardermoen i september.

 

– Kjekt endelig å vinne løp igjen, en stund siden sist nå, sier Daniel Holten, etter han gikk helt til topps i en jevn og spennende finale.

Etter litt trøblete innledende omganger var dette likevel godt nok til at han kunne starte fra tredje spor i A-finalen.

– Fikk en god start og kom ut som nummer to bak Preben Myklebust. Tok alternativsporet tidlig og greidde å beholde ledelsen også etter at Preben hadde vært inne i alternativsporet. Ett godt taktisk valg av spotteren min Ådne Solheim,  som er den som gir meg beskjed om når det kan være lurt å gå inn, forteller Daniel videre, og gratulerer samtidig Preben Myklebust og Jan Emil Wilsberg med de andre pallplassene.

– I tillegg vil jeg også gratulere NMK Konsmo som ett godt gjennomført arrangement, det beste så langt i år, og takke alle i teamet og alle de som hjelper meg.

Uoffisielt ligger Daniel Holten nå på tredje plass i sammendraget i Supernasjonal til og med 2000 kubikk, to poeng bak lederen Sivert Svardal som leder og poenget bak Jan Emil Wilsberg på andre. Finalen går på Gardermoen 22.-23. september

Uoffisiell NM-stilling etter fjerde  runde:

1. Sivert Svardal, NMK Konsmo, 116
2. Jan Emil Wilsberg, NMK Kongsvinger, 115
3. Daniel Holten, NMK Vikedal, 114
4. Morten Nordbø, KNA Aust-Agder, 90
5. Kenneth Johansen, NMK Vikedal, 78
6. Sigurd Erik Egeland, NMK Kvinesdal, 56