Tobias Andersen Norgesmester i Rallycross Supercar

NM for Supercar ble arrangert på Momarken Bilbane i helgen og det var til slutt Tobias Andersen fra Østfold Motorsport som ble Norgesmester.

Med både EM og RallyX på kalenderen er det vanskelig å få til en serie for å kåre en norgesmester for Supercar, og derfor skulle alt avgjøres på NM-runden i rallycross på Momarken. Det var 9 biler til start, noe som regnes som bra for denne klassen. Sondre Evjen er en av de som satser på RallyX i år og stilte til start på Momarken for å få verdifull konkurransetrening før den serien setter i gang. Sondre var klart best i alle innledende omganger og tok også ledelsen i A-finalen, men en drivaksel satte stopper for en Norgesmestertittel. Den sjansen lot ikke Tobias gå fra seg. Tobias ble nummer 3 i fjorårets NM og det så lenge ut til at han skulle forbedre den plassen et hakk siden han lå på 2. plass bak Evjen. Det var derfor en meget fornøyd sjåfør som kunne ta steget opp på det øverste trinnet på pallen på Momarken, og senere i år kan innhente en gullmedalje på Bilsportforbundets premieutdeling.

Hans Jøran Østreng fra NMK Trøgstad var nummer 2 etter innledende, men kom ut bak Andersen i starten. Han endte dermed opp på 2. plass og sølvmedalje i NM, mens Tom Daniel Tånevik fra NMK Konsmo ble nummer 3.