Tommy Østgaard klar for England

t_ostgaard.jpgTommy Østgaard(19) skal kjøre Formula Renault på Silverstone i England 6. Oktober for SWB Motorsport. Løpet kjøres samtidig med BTCC, hvor det er forventet rundt 40 000 tilskuere og flere millioner TV-seere for å se løpene på den historiske banen.

Etter en suksessfull sesong i Formula Basic i fjor, derr Tommy vant totalserien, er han klar for å satse internasjonalt mot enda hardere motstand. Tommy har testet Formula Renault 2.0 to ganger tidligere og vet hva som venter.

-Det er en helt rå bil! Den er veldig morsom å kjøre, forteller Østgaard, som knapt orker å vente til å få kjøre.
-Jeg kommer til å ha et profesjonelt team rundt meg som har ekspertisen og erfaringen som trengs for å gi meg best mulige forutsetninger for å kjempe i toppen, og målet er selvsagt å være med helt der fremme og kjempe om seieren. Det kommer til å bli en helt sinnsyk opplevelse, og jeg gleder meg ekstremt mye.

Først skal han kjøre ferdig årets sesong i Formula Basic som han for øyeblikket leder, før han skal trene med teamet i England i sommer.

– Dette er en veldig god mulighet som jeg ønsker å ta vare på, på best mulig vis. Det vil definitivt gi meg viktig erfaring foran sesongen i 2013, hvor jeg håper å kjøre en full sesong i serien», sier den ivrige 19-åringen.