Tommy Rustad fortsetter i rallycross-EM

For andre år på rad, med målsetning om å gjenerobre Europamesterskapet i rallycross, har HTB Racing og Tommy Rustad valgt å kjøre for det Skotske teamet Albatec Racing.

Europamesteren fra 2015 vil kjøre en Peugeot 208 RX Supercar, samme type bil som han kjørte inn til seier med i siste EM-runden i Latvia i fjor.

Albatec Racing bygger tre nye Peugeot 208 RX Supercar til årets sesong for å kunne matche de beste teamene, og for å ha de beste forutsetningene til å kunne vinne EM.

Albatec Racing kommer til å drifte to biler i årets EM hvor det finske junior-talentet Jere Kalliokoski blir Tommys teamkamerat. Teamsjef Andy Scott kommer til å kjøre enkelte løp senere i sesongen når teamets tredje nye bil blir klar.

Andy Scott, teamsjef Albatec Racing:
-Jeg er veldig tilfreds over at Albatec Racing har beholdt kanskje den mest erfarne sjåføren i Euro RX, og jeg ser frem til å jobbe med Tommy igjen i 2017. Vi gjorde oss mange erfaring gjennom fjoråret og avsluttet sesongen med tre pallplasser og seier i den siste EM-runden. Med Tommys erfaring, våre raceingeniører og våre nybygde Peugeot 208 RX Supercar føler vi at vi har de rette forutsetningene til å lykkes i år.
Dette gjør at vi har som målsetning å vinne EM.
Tommy Rustad:
-Jeg er så glad for å kunne fortsette med HTB Racing og at vi kan kjøre for Andy Scott og Albatec Racing videre i 2017. Gjennom hele sesongen i fjor, etter litt dårlig start på året, ble vi sterkere og sterkere. Med seier i EM-finalen beviste vi at det er potensiale for å kunne vinne. Med nybygd og oppgradert Peugeot 208 RX har jeg stor tro på at vi kan vinne tilbake EM-tittelen.

 

EM i Rallycross kjøres parallelt med utvalgte VM runder i Europa.

Første løp kjøres i Barcelona allerede første helgen i April

 

Terminliste EM Rallycross Supercar:

Spania (Barcelona) 1-2 April

Norge (Hell) 10-11 Juni

Sverige (Höljes) 1-2 Juli

Frankrike (Loheac) 2-3 September

Latvia (Riga) 16-17 September