Tommy Rustad klar med VW Polo

T_Rustad_14_polo
Tommy Rustad er stadig sulten på bilsport på høyt nivå. Nå er han klar for en ny EM-satsing i rallycross neste år, i en VW Polo RX Supercar.

Bilen inngår i teamet Marklund Motorsport og skal driftes av  Nyborg Motorsportsservice og Bergens-baserte HTB Racing. Tommy skal kjøre de fem EM-rundene i Belgia, Tyskland, Norge, Spania og i Italia, og i tillegg VM-runden på Höljes i Sverige. I år endte Tommy på 6. plass i EM i en Volvo C30.

Tommy Rustad 290-Jeg er utrolig takknemlig for den muligheten MArklund Motorsport og HTB Racing gir meg. Dette gir meg de aller beste forutsetninger i EM neste år. Marklund Motorsport er av de aller mest profesjonelle teamene i rallycross og de har utviklet VW Polo til en vinnerbil, sier Tommy Rustad som har en lang og imponerende kariere bak seg. Det stater med karting, deretter rallycross og bakkeløp på nasjonalt nivå før det ble formelbil og baneracing i både BTCC, ETCC og ikke minst STCC. Nå mener 46-åringene han står foran sin mest spennende rallycross-sesong noen gang.

-For meg blir dette den beste og mest profesjonelle rallycross-satsingen noensinne. Jeg gleder meg til å få teste bilen og arbeide sammen med Anton Marklund og Toomas Heikkinen, sier Tommy Rustad.

Første EM-runden for Supercar kjøres i Belgia 15.-17. mai. Også i VM-runden på Lånke, 22.-23. august, inngår EM.