Tommy Rustad rett fra STCC til gokart

bild-050_470.jpgPå lørdag kjører Tommy Rustad den spennende finalen i det svenske racing-mesterskapet STCC. Dagen etter setter han seg ned i en gokart som han skal dele med formelførere Pål Varhaug i et kjendispreget løp på Varna-banen i Østfold.

Flere bilsportkjendiser stiller til start når den driftige klubben KNA Varna på søndag arrangerer 2-timersløp. Det blir en lagkonkurranse der to og to førere deler på en gokart i klassen Production.

Tommy Rustad (41), som er Norges mestvinnende racingfører gjennom tidene i internasjonal sammenheng, stiller på lag med den unge formel-føreren Pål Varhaug (18). Tommy Rustad kommer rett til Varna-banen fra lørdagens spennende avslutning i den svenske serien STCC der han kan stikke av med seieren. Hans unge makker på søndag blir Pål Varhaug, som avsluttet sin sesong i den internasjonale serien Formel Master på Imola i Italia på søndag som var.
Blant konkurrentene stiller årets norgesmester i rally Mads Østberg sammen med en annen rallyprofil, Anders Aarsten Kjær. Rallyfører Eyvind Brynildsen stiller på lag med det unge gokartalentet Kevin Tangeland. Norgesmester i bakkeløp av året, Anders B. Hansen, fra arrangørklubben KNA Varna, stiller sammen med klubbkamerat Oscar André Sandberg, som er sølvvinner i NM i formel Yamaha i år.
I samme klasse stiller også TV-kommentator Henning Isdal i par med KNA Varnas faste løpsleder Rino Sinding. Sinding overlater løpslederrollen til Stine Ingebrigtsen for anledningen.
De kjente bilsportprofilene kjører som nevnt i klassen Production, som starter sitt løp klokken 14.00.
Arena :
Løpet kjøres på Varna Kart Ring i Våler i Østfold

Beliggenhet:
Fra E6, Moss:
Ta av ved Mosseporten og følg riksvei 120 mot Elvestad i ca. 5 km,
deretter mot Skiptvet, riksvei 115 i ca. 12 km.

Fra E18, Askim:
Ta av mot Skiptvet, rv 115. Følg riksvei 115 til Svinndal.
Derfra videre mot Moss i ca. 12 kilometer.