Trøbbel for Ayla i Italia

ayla-genk-hopp.jpgAyla Ågren skar to motorer og kom ikke til finalen i KF2-klassen i WSK-runden på Lonato-banen i Soth Garda i Italia i helgen.

Ayla endte på 42. plass av de totalt 88 førerne som stilte til start i det knallharde løpet. Mathis Nordgård endte på 63. plass.
På tidtreningen endte Ayla på 31. plass. I sine fire innledende heat startet hun med å bli utelukket med teknisk sort flagg på grunn av en ødelagt bakfanger etter en påkjørsel. I andre heat ble det 13. plass og i det tredje heatet en 10. plass. I det fjerde heatet lå Ayla på 10. plass da hun måtte kjøre av banen for å unngå et sammenstøt med to førere som krasjet foran henne. Dermed falt Ayla langt bak og klarte ikke å få en god nok plassering til å nå finale.
Neste løp i WSK-serien er på Zuera-banen i Spania 15.-18. april. Etter planen kjører Ayla Ågren også der.