Travelt for Stian

stian_s_mai08.jpgJörg Müller, Augusto Farfus, Fredrik Ekblom og Stian Sørlie i samme bil! Stian Sørlie får det travelt under 24-timersløpet på Nürburgring neste helg.

Stian skal kjøre to biler under løpet, og teamene bak begge bilene har som mål å ende blant topp ti i det legendariske løpet. I tillegg til at Stian skal kjøre for Team Schubert med sin vanlige BMW Z4 M Coupe, skal han kjøre en BMW 320d sammen med de nevnte stjerne-førerne. Både Jörg Müller fra Tyskland og Augusto Farfus fra Brasil kjører WTCC for BMW. Fredrik Ekblom leder STCC med BMW.

 

Bilen er videreutviklet fra den BMW 120d Stian Sørlie selv kjørte i fjor med stor suksess. Målet for bilen er klasseseier og topp 10 totalt i løpet! Dette betyr at Stian Sørlie kan ende topp 10 med to biler i samme løp!

-Dette er en utrolig mulighet for meg, men samtidig føler jeg meg trygg. Jeg vet jeg kan takle begge bilene og jeg har kjørt fort med dem. Forskjellen fra den ene til den andre bilen er vel egentlig det eneste som bekymrer meg mest. Det blir et langt løp og det viktigste er at jeg gjør min jobb som jeg pleier. Da vil resultatene komme,  sier en rolig, men svært glad Sørlie.

24timers løpet på den legendariske Nürburgring går neste helg 24 og 25. mai. Løpet starter klokken 15.00 på lørdag og er ferdig 15.00 på søndag.