Tredjeplass til Dennis Olsen i Monaco

Dennis Olsen kjørte inn til tredjeplass i årets tredje runde i Porsche Supercup i Monaco.

Porsche Junior Dennis Olsen startet løpet fra andre startposisjon, men fikk ikke starten til å stemme og tapte umiddelbart en plassering til den regjerende mesteren i den britiske Porsche Cup’en, Dan Cammish. Olsen jaget Cammish i store deler av løpet, men i Monaco er det nesten umulig å foreta forbikjøringer og Cammish gjorde ingen feil. Mot slutten ble det også en liten luke mellom de to, og 21-åringen fra Våler i Østfold konsentrerte seg om å sikre tredjeplassen.

– En tredjeplass i Monaco er jeg strålende fornøyd med, selv om jeg gjerne skulle hatt en bedre start. Men jeg har gjennomført et feilfritt løp, og ligger fortsatt på andreplass i mesterskapet, sier Dennis Olsen.

Det var Michael Ammermüller som vant løpet i Monaco, og tyskeren vant også de to første løpene i Barcelona. Dermed leder han mesterskapet, mens Dennis Olsen ligger på andreplass foran Dan Cammish.

Dennis Olsen kjører også den tyske Porsche Cup’en parallelt med Supercup, og i det mesterskapet er det nordmannen som leder – og der har han vunnet tre av fire løp, og faktisk slått Ammermüller i alle løpene.

– Jeg vet at jeg har tempoet inne til å slå Ammermüller i Supercup også. Men han er erfaren og gjør sjelden feil, men målet er helt klart å vinne et av Supercup-løpene senere i år. Dessuten er det viktig å fortsette å plukke poeng i toppen. Det er fortsatt mange løp igjen.

Det neste løpet for Dennis Olsen nå er runde fem og seks i Porsche Carrera Cup Deutschland på Red Bull Ring i Østerrike den 10. og 11. juni. Og det passer bra, for det er nettopp på Red Bull Ring det neste løpet i Porsche Supercup også går noen uker senere.

– Det blir fint å få to løp på Red Bull Ring før vi skal kjøre der i Porsche Supercup. Men Ammermüller kjører jo også i det tyske mesterskapet, så jeg får ingen fordel sammenliknet med ham, avslutter Dennis Olsen.