Tredjeplass til Møller Bil Motorsport

Moller_16_09

Møller Bil Motorsport kjørte inn til en tredjeplass i sin klasse under lørdagens løp i det tyske VLN-mesterskapet på Nürburgring Nordschleife.

 

Lørdagens løp gikk over seks timer, og denne gangen stilte Møller Bil Motorsport til start med fire førere. Foruten de tre faste sjåførene Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold, var også Anders Gram Lindstad med. Lindstad er til vanlig en av mekanikerne på teamet, men 25-åringen har også kjørt racing tidligere og kjørte også et løp for Møller Bil Motorsport i fjor.

 

Etter tre strake seirer ble det en del utfordringer for det norske Audi-teamet denne helgen. Tekniske problemer på trening, stop&go-straff for tjuvstart og en bil som gikk tom for bensin var noen av problemene.

 

– Det var mange utfordringer i helgen, men hele teamet tok utfordringene på strak arm og vi snudde motgangen til en pallplass, forteller Håkon Schjærin.

 

Denne gangen hadde Møller Bil Motorsport med gjestemekanikere fra Møller Bil Forus, Møller Bil Molde, Møller Bil Egersund og Møller Bil Örebro.

 

Møller Bil Motorsport har igjen to løp av årets sesong, og det neste går den 24. september.