Tredjeplass til Faraas

thomas-faraas_150.jpgThomas Faraas sesongdebuterte med tredjeplass i den danske asfaltracingserien, VW Polo-cup på Jyllands-ringen  søndag. Han fortsetter dermed den fine trenden fra fjorårssesongen der han totalvant JTCC-serien i Sverige.
Hakadølen Thomas Faraas håpet lenge at han skulle klare å ta steget opp i kongeklassen STCC i Sverige, etter den fine sesongen i JTCC. Det fant han fort ut at ble for dyrt. Derfor byttet han til Danmark og VW Polo-cup.

Under helgens løp fikk han fjerdetid under kvalfiseringen. Over målstreken i selve løpet var det bare Brian Mikkelsen og Christoffer Østerby som var foran nordmannen.

– Jeg kjører selvfølgelig for å vinne, men er kjempefornøyd med plasseringen. Det er alltids forbedringer å gjøre, men å bli tredjemann så tidlig i sesongen, og i en ny serie må jeg være fornøyd med, sier Thomas Faraas.

Flere av konkurrentene har kjørt klassen før, og kjenner både bilen og banene bedre enn Thomas. Med helgens resultatet har nordmannen fortalt at han akter å kjempe om seieren.

– Det er et tøft mesterskap, så jeg må kjøre fort for å vinne, sier en optimistisk Thomas Faraas.