Unik mulighet for jenter

FIA GIRLS ON TRACK RISING STARS er en unik mulighet for jenter mellom 11 og 16 år, som i dag kjører gokart, til å få en internasjonal racingkarriere. Les mer om hvordan du kan være med her.

FIA GIRLS ON TRACK RACING STARS er et internasjonalt program for kvinnelige gokartførere født mellom 01.01.2005 og 31.12.2010. 20 førere fra hele verden blir først plukket ut til en shootout, hvor de åtte beste går videre. Så blir det en nye treningsleirer med både gokart og formelbilkjøring, før man til slutt står igjen med en juniorvinner, som får en plass i et kartingakademi, og en seniorvinner som får et sete i Formel 4 og en juniorkontrakt med Ferrari.

Det er de nasjonale forbundene under FIA som plukker ut en kandidat, og sender inn søknad til FIA. Også er det FIA som til slutt plukker ut de 20 aktuelle kandidatene.

Alle norske jenter som kjører gokart, som er i riktig aldersgruppe, som snakker engelsk og som kan tenke seg å være med på dette, bes sende inn en søknad til karting@bilsport.no før den 17. mai.

Søknaden må inneholde:
Navn
Alder
Resultater fra gokart
Fremtidsplaner og ambisjoner

Les mer om programmet her:
https://www.fia.com/girls-track-rising-star