Utviklingsstipend til Dennis Olsen

dennis.jpgDennis Olsen (15) fra Våler i Østfold og KNA Varna er tildelt Presidentens utviklingsstipend på 50 000 kroner fra Norges Bilsportforbund.
Det var under forbundets store premieutdeling på Lillestrøm fredag at den unge og talentfulle utøveren fikk stipendet. Det er NBFs president Roar Forgaard som har stilt midlene til disposisjon. Sammen med Petter Solberg overrakte Forgaard sjekken på 50 000 kroner til en svært fornøyd Dennis Olsen.

Dennis Olsen er nærmest oppvokst med motorsport, og like ved en gokartbane i Våler i Østfold. Derfor var han ikke gammel da han første gang satt i en gokart. Han har gått alle gradene i sporten fra rekrutteringsklassen Formel Cadetti og opp til KF2 som han har kjørt i høst. I årets sesong vant han det prestisjefylte løpet Viking Trophy på Rudskogen og han ble tysk mester i KF3-klassen. Til tross for at han ikke er mer enn 15 år, har han vært Norgesmester i KF3-klassen de tre siste årene.

-Det er forholdsvis enkle kriterier for stipendet. Det skal gå til en ung og lovende utøver, og brukes til å gi mottageren påfyll av kunnskap og erfaring til videre satsing i bilsporten. Dennis har vist at han er svært talentfull i flere år allerede. Han har en eksemplarisk fremtreden både på og utenfor banen, og uten tvil en stor fremtid innen sporten, sier NBFs president Roar Forgaard.